Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 10:00–15:00

Сб-Нд: вихідний

0
Мій кошик

Tabo – магазин якісних дитячих товарів, посуду з 100% харчового силікону

Купити дитячий посуд оптом

 

Здоров’я малюків – це найбільша цінність людства. Дітки потребують високоякісних та безпечних товарів, які допоможуть пізнати світ, зберегти здоров’я та залишать лише позитивний досвід використання.

Шукаєте магазин з великим вибором дитячого силіконового посуду та професійною консультацією? Тоді, ласкаво просимо до нас. Наш інтернет-магазин Tabo – місце, де ви обов’язково знайдете необхідні товари для малюків, які відрізняються безпечністю та екологічністю.

 

Силіконовий посуд для дітей купити в «Табо» – завжди правильне рішення

Табо товари з харчового силікону для дітей

Харчовий силікон – ідеально підходить для створення дитячого посуду для прикорму. М'який матеріал ніжно торкатиметься ясен малюка, тому процес годування буде максимально приємним.

Табо товари з харчового силікону для дітей мають безліч переваг:

готововитримують високі та низькі температури, тому їх можна використовувати в мікрохвильовій печі та духовій шафі, стерилізувати та обробляти парою;
готовоприємні на дотик;
готоводовговічні та надійні – їх неможливо розбити;
готовобезпечні – не виділяють токсичних речовин та не вступають в хімічні реакції;
готовоне вибагливі у догляді – легко мити та можна використовувати в посудомийній машині.

У нас можна вигідно придбати набори посуду, що викликатимуть позитивні емоції, як у дітей, так і у їхніх батьків!

Дитячий посуд оптом купити в магазині Табо – вигідні умови співпраці для вашого бізнесу

Ми працюємо не тільки в роздріб, а й оптом та по дропшипінгу. Замовляючи дитячий посуд оптом, ви економите дорогоцінний час та сили, і при цьому не переплачуєте. Купити дитячий посуд оптом – хороша можливість отримати кращі пропозиції по вартості продукції та асортименту. Посуд дропшипінг – це ідеальне рішення для людей, які хочуть створити бізнес із мінімальними фінансовими витратами. Щоб отримати доступ до гуртових або дроп цін - необхідно пройти реєстрацію. Не обов`язково купувати від 5 одиниць одного товару для отримання гуртових цін - напишіть нам і ми відкриємо Вам доступ, після підтвердження Вас як партнера

Для співпраці ви можете зв'язатися з нами по e-mail: tabo.com.ua@gmail.com або телефоном +38 097 27 57 603 . Інтернет-магазин «Табо» – це завжди зручно то вигідно!

Чому варто купити дитячий посуд, гризунці з харчового силікону та інші товари для дітей на сайті Tabo?

Всі товари мають сертифікати якості, зокрема FDA. Проконсультувавшись із нашими досвідченими консультантами, ви точно не помилитеся при виборі і зможете знайти та придбати потрібний товар. Доставка по Україні здійснюється «Новою Поштою» та «УкрПоштою». Tabo – широкий вибір, демократичні ціни та відмінний сервіс!

Відгуки про магазин
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.